Over ons

 

In ons eethuis willen wij niet alleen dat je onze gerechten proeft, maar ook onze Syrische cultuur!


Shaam paradijs staat voor Damascus paradijs. Damascus is de hoofdstad van Syrië en dat zijn vrijwel al onze gerechten ook. Waarom niet alle gerechten? wij vinden het belangrijk dat iedereen iets kan vinden in ons eethuis. Daarom houden wij ook rekening met kinderen en gerechten die kinderen lekker vinden (en die zijn nou eenmaal niet altijd Syrisch).

Wat ons uniek maakt is dat er nog geen enkel Syrisch restaurant/eethuis is gevestigd in Deventer. En onze gerechten zitten niet alleen vol met liefde maar zijn ook vol van smaak. 


Ons menu is erg uitgebreid, van zelfgemaakte pizza tot aan ons zelfgemaakte falafel maar ook Syrische nacho's tot aan zelf gemaakt brood. Ook hebben wij een ruime keuze aan bij- en voorgerechten. En wij houden ook rekening met de vegetariërs onder ons! Veel gerechten zijn vegetarisch, maar wil je toch graag iets proeven waar vlees in zit, maar dan zonder vlees? dan kun je dit aangeven en dan zullen wij het gerecht personaliseren zodat ook jij het gerecht kan proeven, maar met een kleine twist!  

Ben jij al benieuwd naar ons menu? dan raad ik je aan om op het balkje menu te klikken, want dit was nog maar een klein deel van de gerechten die wij maken.


 

Feestje? Leuk! wij doen ook cateringwerk. 


Kom gezellig langs en geniet van onze gerechten en bijpassende sfeervolle muziek. Je bent ook welkom als je alleen wilt genieten van onze zelfgemaakte latte macchiato, cappuccino of overige drankjes.